2011 Uludere katliamı: 29 Aralık 2011. http://yalnizdegilsinvan.wordpress.com

8 Haziran 2009 Pazartesi

Helal!

9 yorum:

Adsız dedi ki...

neye helal, niye helal?
Maçı kaybettikten sonra isterse yao ming'i bloklasın kime ne. Erkek çocuğum var göster oğlum amcana pipini misali; NBA oyuncumuz var göster blogda koydugu blokları...

Everfever dedi ki...

inna sabirin...

semioticus (shelbyl) dedi ki...

Bir oyuncu, final serisi boyunca oynadigi butun maclarda takiminin ya en skorer ya da ikinci en skorer ismi olsun; onu hem 1 numara (oyun kurucu), hem 2 numara (skorer guard) hem de 3 numara (kucuk forvet) kullansinlar oyun icerisinde; 4. ceyrekte ona toplari gecirsinler, clutch atislari o kullansin, lakabi NBA'ce "Michael Jordan of Turkey" olsun. Biz onu burada, koydugu bir clutch blok'un resmiyle onore edelim.

Sonra da "Adsiz"in biri gelip bize inna sabirin dedirtsin. Iste hayat boyle guzel.

natura horror vacui dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
natura horror vacui dedi ki...

o değil de, dünyanın en antipatik üçüncü takımında oynamasına rağmen hastası olmadan edemediğim adamım alex'le şöyle bir karede bulunmuş ya, sırf onun için bile helal diyebilirim:

http://www.flickr.com/photos/31956200@N08/3621943600/?addedcomment=1#comment72157619592361043

semioticus (shelbyl) dedi ki...

Juventus'a antipatik diyen carpilir :)

Abi ondan once Milan var, Chelsea var, Madrid var ohoo.

natura horror vacui dedi ki...

farkındaysan üçüncü dedim; birinci açık ara real, ikinci chelsea. milan antipatik değil ama seni kırmak da istemem bu konu yüzünden:) fb-gs ikilisi için hissettiklerimi zaten antipatik sıfatı anlatmaya yetmiyor. dolayısıya onlar kategori dşıdır.

Adsız dedi ki...

Bir oyuncunun başarısı rakamlarla değil, takımını nereye taşıdığı ile ölçülür. Bu düzgün sitedeki bir yazar olarak klasik Türk medyası pohpohlaması tavrını sergilemeniz pek yakışmadı, daha omurgalı rasyonel bi duruş beklerdim.
Bu demek değil ki Hidayet başarısız. Ancak o fotoğraf eminim maçı kaybettikten sonra kendisi için de bir anlam ifade etmiyodur. Onore olmaz, ancak üzülür. Olsun, kendisini milli takımımızı da başarıdan başarıya taşırken görmek isteriz

semioticus (shelbyl) dedi ki...

Adsiz,

Su finalleri biraz takip ettiysen, Hidayet'in takimini, Boston Celtics serisinin son macindaki oyunuyla; ve de Cleveland serisindeki performansi ile nereye tasidigini biliyorsundur zaten. Lakers serisinde de son mac haric oldukca iyiydi, hatta Magic sampiyonlugu kazansa MVP'ye Howard ile en yakin adamlardan biri olurdu.

Ben o blogu izledigimde "Helal" dedim, ne dediysem buraya da aktardim. Olay bundan ibarettir.