2011 Uludere katliamı: 29 Aralık 2011. http://yalnizdegilsinvan.wordpress.com

26 Haziran 2009 Cuma

Bir Devir Daha Kapandı

Veni vici vokke, veni vici vokke, vici vokke hani. Rest In Peace.
PS: Dünya Çocuklar Günü kutlu olsun. (çok mu erken? bence değil.)
PPS: Ben Reuters'in yalancisiyim.

7 yorum:

natura horror vacui dedi ki...

sevip sevmemek ayrı konu ama yaşlandığımızı hissettim. çocukluğumuzun ikonları tek tek gidiyor. 30'a 3 kalmış. resmen depresyona girdim ayaküstü.
özellikle sübyancı iddialarından sonra pek bir soğusam da kendisinden, adamın devrim yaptığı tartışılmaz. 93'de istanbul'a konsere geleceği zaman kopan kıyameti hatırlıyorum daha dün gibi. ne diyeyim, toprağı bol olsun.

semioticus (shelbyl) dedi ki...

- Neden bu post'a bu tadi verdim?

Muhsin Yazicioglu oldukten sonra onu yerme hakkina sahipsem, Michael Jackson oldukten sonra da onu yerme hakkina sahibim. Bir insan hakkinda yasarken ne dusunuyorsam, olunce de onu dusunme hakkina sahibim. Hicbir laf icin erken ya da gec degildir.

Muzik adina bir kayiptir, ama kor olur badem gozlu olur geyigi beni bogar, bogar ve bogar. Bir insan hakkinda, eksisozluk'te, oldukten sonra yasarken girilmedigi kadar entry girilirse (ki yasarken hakkinda girilen entry'lerin siyahken beyazlamasi ve subyancilik iddialari uzerine oldugunu dusunun), burada derin bir ikiyuzluluk vardir.

Bir insani olunce onore etmek, ona karsi yapilan en buyuk hiyanettir. Yasarken neredeydiniz be insanlar? Adam hakkinda "haksiz iddialar" ortaya atilirken neredeydiniz?

Tipki post'ta da dedigim gibi, ruhu sad olsun. Ama Adam 12 yildir konser veremezken birden simdi hatirlayanlara da yuh olsun.

natura horror vacui dedi ki...

shelbyl'im, ben hiç öyle bir sorgulamaya girmedim. bilakis haklı olduğunu da düşünüyorum. benim yazdığım 'kör ölür badem gözlü olur'dan öte, kişisel tarihimdeki yerini anlatmak adınaydı. yoksa durum şu cümleyle de özetlenebilirdi: "pedofili babasını kaybetti"; ki bu cümlenin içeriğine bakıldığında pedofilinin mağdur duruma düşebileceği de dikkatli gözlerden kaçmamıştır zannımca:p

ahmetkizilay dedi ki...

Bu yaz Londra'da kariyerinin son 10 konserini verecekti. Açıklandığı zaman keşke param olsa da katılsam demiştim.

yakkuli dedi ki...

şu an beat it dinleyip moonwalk yapamıyorum.

neyse, çok acaip duygular içerisindeyim. demirel de ölürse bu aralar, artık büyüdük eşşek kadar olduk diyebileceğim.

ahmetkizilay dedi ki...

Demirel ölse benim dedem kendini yaşlı hisseder...

semioticus (shelbyl) dedi ki...

Yok natura'm, zaten senin dedigin uzerine yazmadim ben onu, eksisozluk'tekileri okuyup buraya kustum biraz. Yok olumunden sonra espri yapan bilmemneymis falan.