2011 Uludere katliamı: 29 Aralık 2011. http://yalnizdegilsinvan.wordpress.com

2 Haziran 2009 Salı

Ebleh Facebook Grupları Serisi #2 - cem garipoğlu destekçileri

Ebleh az bile aslında ya, neyse.
Hayır, genel kanı Cem Garipoğlu suçlu diyor, o halde suçludur diye düşündüğümden değil. Bir insan yargılanana kadar zanlıdır, suçlu değil. Bu bakış açısı bizim toplumumuzda eksik olduğundan, Ergenekon konusunda ekstra tantana kopmakta zaten. Hani gözaltına alınan birisi, direkt belleklere "suçlu" diye yerleşiyor. Bu konuyu daha önce de irdelemiştik zaten burada.
Gelelim ebleh facebook grubumuza. Bu arkadaşlar bir adet tartışma konusu açmışlar gruplarında. Başlığı "ne derseniz deyinnnn münevver de suçludur". Benim aklıma Celalettin Cerrah geldi, natura horror vacui'nin aklına Mehmet Şevket Eygi gelir, sizlerin aklına belki de bu yorumu yapmış olan bakkal amca gelir. Şu lafı söyleyebilmek bıraktım eblehliği, öküzlüğün, insanlıktan nasip almamışlığın dik âlâsıdır. Maktulün, nefsi müdafaa durumları haricinde de suçlu olabileceğini öğreten, namus ve adalet bekçisi bu insanları ayakta alkışlıyorum.
Ali Atıf Bir düşsün başınızın üstüne, toptan geberin. Neyse daha da bir şey demiyorum.

4 yorum:

voodoo girl dedi ki...

bu olayda bıyıklının, bazı köşe yazarlarının ve bu gibi insanların tavırları gerçekten tahammül sınırlarımı aşıyor artık benim. allah size de evlat acısı yaşatsın desem; evladın ne suçu var. ölseler üzülmem dediğim insan sayısı gitgide artıyor bu ülkede, hayırlısı.

sokaktaki adam dedi ki...

http://www.facebook.com/group.php?gid=77916962394&ref=mf

ahmetkizilay dedi ki...

Ayrıca msnbc ve radikal'de bu grup hakkında haberler çıktı. Sanırım birileri bizi takip ediyor...

semioticus (shelbyl) dedi ki...

IQ testinden daha etkili mental retardasyon tespit mekanizmasi gelistirdiler en sonunda, hem de bunu yapan bir Turk!!! Mutluyuz, gururluyuz.