2011 Uludere katliamı: 29 Aralık 2011. http://yalnizdegilsinvan.wordpress.com

6 Temmuz 2009 Pazartesi

Sarah Palin Neden İstifa Etti?

Uzmanların söylediklerine bakılırsa Sarah Palin'in Alaska Valiliği'nden istifa etmesini aşağıdaki üç nedenden biri tetikledi: 1. 2012 ABD başkanlık seçimlerine hazırlanma isteği; 2. Medyanın ve siyasi görevinin kendisine, beş çocuğuna ve ailesine zarar vermeye başlaması ve Palin'in ailesini koruma isteği; 3. Pek temiz bir siyasetçi olmadığı anlaşılması ve yasal yoldan yüklü miktarda para kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalması. Cumhuriyetçilerin Palin'in bir daha Başkanlık seçimlerine katılmasına olanak vereceklerini hiç zannetmiyorum. Hadi diyelim olmadık şeyler oldu ve Palin aday oldu...Bu ancak ve ancak Obama'nın 2012 seçimlerini garantilemesini sağlar (eğer ikinci kere seçimlere katılırsa). Obama rahat bir nefes almış, Cuma akşamı içten içe gülmüştür.

5 yorum:

semioticus (shelbyl) dedi ki...

Bir de boyle bir sey var tabii:

http://en.wikipedia.org/wiki/Who's_Nailin'_Paylin

Umarim siyaset sahnesinden silinmez, kendisine ve gaflarina doyamadik henuz..

natura horror vacui dedi ki...

hahaha... kadın bir anda fetiş objesi haline geldi yaw:D

bir amerikalıyla tanışmıştım seçim öncesi. kendisi freelance journalist, türkiye'de ikamet ediyor bir süredir. adam alaskalıların hepsinin gerizekalı olduğunu söylüyordu. doğru mudur bilemeyeceğim ama sarah ablamız teoriyi kanıtlar nitelikte. "bir daha herhangi bir başkanlık seçimine dahil olur mu" sorusundan öte, asıl sorulması gereken "buna nasıl dahil oldu?"

alaskalı insanlar konusunda anna bizi aydınlatsın:p

anna dedi ki...

bence o kadar soğuk ve rahatsız bir yerde isteyerek yaşayan herhangi bir insan gerizekalıdır.

.. bir de burak'ın söylediği filmdeki büyücülüğe karşı çözüm (5. sahnede) işe yararsa ben de kendimi korumak isterim.

ahmetkizilay dedi ki...

Hayvansın rıza

Adsız dedi ki...

güzel kadındı.
hillary, tansu çiller gibilerine bakmaktan sıkılmış gözlerimize, eski güzellik kraliçesinden göz banyolarına alıştırmaya hazırlarken kendimizi, nereden çıktı şimdi bu istifa?
yazıklar olsun