2011 Uludere katliamı: 29 Aralık 2011. http://yalnizdegilsinvan.wordpress.com

15 Temmuz 2009 Çarşamba

İnek

Hani şu dağa kaçan, akabinde dağın yanıp bitip kül olmasına sebep olan hayvan. Pek bir halta yaramaz başka. Erkeği de hayırsızdır; ya trene bakar, ya da millet altında buzağı arar.
Tahmin ettiğiniz gibi, gene hayırlara vesile olmamış bu zoolojik oluşum. Vatan millet bilincinden yoksun bir Yunan ineği, Arda boylarında otlarken karşı tarafa geçmiş. (karşı taraf = Türkiye. Yazar burada gizliden gizliye vatan hainliği yapıyor. Kendisi de bir inek olabilir. Araştırılsın.)
Bu vakanın üzerine sahibi Vassilis gelip ineğini istemiş. Bizim yetkililer de "Yandı bitti kül oldu, ehuehe şaka lan, devletin gelsin, protokolle verelim" demişler. (Malumunuz, protokol inekler için vardır. Kendileri, tıpkı erkek olanlarının yaptığı gibi, protokole gömülüp tiyatro/konser falan izlerler. İzlerler derken, bakarlar. Öyle sanatın içine tükürenleri de vardır.)
Vassilis'in devleti de gelmemiş. Eh, devletlerle inekler sadece 2 adet inek olduğunda ilişkiye girerler. (bkz: iki ineğiniz varsa)
Canım benim, pek de masum.
Eğer Yunan tarafı gelip ineği teslim almazsa, bizimkiler satıp gelirini maliyeye bırakacaklarmış. Benim daha farklı bir önerim var. Bence "Benimle Çiftleşir Misin?" yarışmasına sokalım ineği. Ona yağız bir Türk sığırı bulup milli gururumuzu okşayalım. (Türk zürafası olsa daha iyi olurdu, daha uzun, okşanası bir gururumuz olurdu o zaman, tüh.)
Ha bir de unutmadan, benim yetkililerden bir ricam var. Sinan Çetin'i bu hikayeden uzak tutsunlar; sonra Propaganda gibi felaketler ortaya çıkabiliyor. İstirham ederim.
İneğimiz bol olsun.

2 yorum:

voodoo girl dedi ki...

hürriyette bu haberin altına "ineğin ergenekon bağlantısı araştırılsın" diye yorum yazan arkadaşı kutlamak istiyorum ben de bu vesileyle.

natura horror vacui dedi ki...

ahahaha... hürriyet okuyucu yorumları gerçek bir fenomen yahu.

bu arada bağlantıyı kurayım hemen, eğer vizem yetişirse 28inde yunanya'ya gidiyorum. "ineğinizi aldık, öküz sizin olsun" tadında bir takas misali...