2011 Uludere katliamı: 29 Aralık 2011. http://yalnizdegilsinvan.wordpress.com

4 Temmuz 2010 Pazar

Denge

Radikal'in haberine göre, Çevre Bakanı Eroğlu demiş ki: "Öyle hazırlıklı gitmek ve boyu kadar siperin arkasında durmanın takdirini vatandaşlara bırakıyorum.".


Ardından da yine bir tüy dikme vak'ası:
"Bir kere sayın Başbakanımız oraya aniden ve hadisenin olduğu yere gitti. (...) Bu tür şeyler hakikaten çok dikkate alınmaması gereken hususlar. Basın bunları niye böyle değerlendiriyor anlamış değilim.”. Paşamın bunu çok içten söylediğinden ve gerçekten anlamıyor olduğundan o kadar eminim ki... Yahu aptal saptal sidik yarıştıran siyasetçileri, aptal saptal tartışmaları basın dikkate almaz mı allasen? Basının bunları dikkate almamasının tek yolu var, bunları sizin ortaya çıkarmamanız. "Bi' kere benim babam senin babanı döver taam mı!" tavrıyla gerçekten neyin peşinde olduğunuzu merak ediyoruz topluca.


Ne mutlu bize ki, zekâsı birbirine denk bir iktidar ve muhalefete sahibiz! Türkiye siyasetindeki yegâne denge durumu bu olsa gerek. Bence aradaki bu 3 yaş husumetini çözmenin tek yolu var; eşcinsel evlilikler hızla yasallaştırılsın ve ana muhalefetle iktidardaki her milletvekili bir kendi partisinden, bir de karşı partiden biriyle evlensin. BDP'liler çoktan Rizeliler tarafından "kapılmış" olduğu için onları zaten es geçiyoruz.

Hiç yorum yok: