2011 Uludere katliamı: 29 Aralık 2011. http://yalnizdegilsinvan.wordpress.com

21 Ocak 2010 Perşembe

Türk erkekleri çok süper!

Radikal'in anasayfasindaki başlık yukarıdaki gibi. S.S.C.B. döneminde erkekler kendilerini alkole verdiği için şimdi 6 kadına 1 erkek düşen Moğolistan, gözlerini Türk erkeklerine dikmiş. 20,000 adet delikanlı istiyormuş Türkiye'yi ziyaret edecek olan Moğol heyeti. Alman ve de bilimum Avrupalı kadınlardan sonra, Moğollar da Türk erkeğinin cazibesine kapıldılar. Tüm dünyanın aynı şeyin farkına varması yakındır. (Bir de ikinci elden aldığım bir ayrıntı var. Bu haber televizyon kanallarında da yer almış. Sokak ropörtajında, bir vatandaşa 6 kadına 1 erkek oranından bahsedilince, verdiği tepki "Altısı bir arada mı olacak?" olmuş.)

9 yorum:

natura horror vacui dedi ki...

"denize düşen yılana sarılır" sözü bu durum için edilmiş olsa gerek.

uyuyan adam dedi ki...

Zamanında Kızılderililer tüfek, mikrop ve çeliğin şiddetiyle kırılırken de başını bir anlığına bile olsa içinde bulundukları sefahatten kaldırıp dünyaya şöyle bir göz atmaları yetecek hünkarlarımız da keşke Amerika'ya biraz Türk erkeği gönderselermiş, hem yerlilerle olan derin ırksal bağlarımız-şüphesiz ki Cengiz Han, piramitleri yapan uzaylılar ve elbette dünya nüfusunun tamamı gibi Türk kökenli, üstelik genellikle de uzun saçlı kardeşlerimizin kendi soylarının da iyiliği için- pekişirdi; oh, ne güzel.

natura horror vacui dedi ki...

Bir de tabi burada anmadan olmaz:

http://img516.imageshack.us/img516/7429/146go3.jpg

Adsız dedi ki...

meltem hanım sanırım birinci elden aldığınız haber asılsız çıktı. Moğolistan yetkilileri yalanlamış. Ya hu, insan erkekliğine laf söyletir mi?

meltem dedi ki...

natura o karikatur supermis.

heyet konusunda da ben radikal'in yalancisiyim.

sokaktaki adam dedi ki...

ben de pek despırıt olduğum için aynen adsız gibi ilk uçağa bilet alıyordum ki yok öyle bir şey dediler. kıfsmeth...

semioticus (shelbyl) dedi ki...

Ben de gazeteci olmak istiyorum ya, cok guzel bir is bu. Sagdan soldan duydugunu, hic teyit etme zorunlulugu hissetmeden yaz, super. Hani bu haberi yapan boyle meslekte sivrilme cabasi olan, sansasyonel haberi atlamamak zorunda bir insan falan da degil. Abla zor muydu buyukelciligi falan aramak, iki Google kullanmak?

Ben su blog'a yazi yazarken 80 defa bilgi dogruluyorum, yazik yahu. Dun de Vatan gazetesi muhabirinin yaydigi "Turkler Avustralya Acik'ta rezil oldu!" haberi vardi, o da cogunlukla yalan. Daha kim bilir neler var...

Murat dedi ki...

bu akıllara "yabancı mankenli" haberleri getirdi. eskiden çokca çıkıyodu...

"Türk erkeklerinin çok cana yakın ve sıcak olduğunu belirten Anna, Domadomanya'da kadınlara böyle sevecen yaklaşılmamasından yakındı..."
gibi...

Murat dedi ki...

Biraz alakasız belki ama asparagas deyince tek geçtiğim, hiç unutmadığım ve hala cekmecemde küçük kupürünü sakladığım bu inanılmaz haberi paylaşmasam olmaz!
İşte gün o gündü, o gün ben spor gazetecisi olmalıyım dedim kendi kendime...

(bilmeyenler için not;Mondragon Beşiktaş forması hiç giymedi...)
http://webarsiv.hurriyet.com.tr/2002/05/24/130185.asp