2011 Uludere katliamı: 29 Aralık 2011. http://yalnizdegilsinvan.wordpress.com

9 Eylül 2009 Çarşamba

Tek Satırda - 09 Eylül 2009

Herkese merhabalar,
O kadar güzel haberler oluyor, o kadar çok haber kafamı ekrana vurmayı sağlıyor ki, bunların içinden en dişe dokunuru seçip üzerine hiciv yapmak diğer haberlere haksızlık oluyor. Bu sebepten, bundan sonra -elimden geldiğinde, gündem elverdikçe ve de geribildirimlerın ışığında- o günkü "acayip" haberleri kısaca yorumlayıp gözden kaybolmamalarını sağlamaktır niyetim. Haydi rastgele:
Erbakan: Türkiye'yi büyük İsrail'e vilayet yapmak istiyorlar - Acaba İsrailliler de sağa sola "Bir gecede 78 Yokneam, 79 Adana, 80 Hatay" yazıyorlar mıdır?
Ankara Valiliği ÖDP'nin 'Vicdan nöbeti' eylemini yapacağı standın kurulmasını yasakladı. - Askeri hastanede nöbet tutarken maazallah uyuyakalırlar da teğmenin biri gelip ellerine bomba verir diye. Ankara Valiliği: insan haklarının yılmaz savunucusu.
Trakya'daki sel felaketi için dün CHP'li belediyeleri suçlayan Topbaş, İstanbul'da 23 kişinin öldüğü sel felaketi için "Sorumlusu insanoğludur" dedi. - Eh, belediye de olsa, insan insandır.
Kilo verebilmek için bulunduğu Muzaffer Kuşhan kliniğinde hayatını kaybeden Dila Kurt'un dün ölüm yıldönümüydü. Ancak Adli Tıp raporu çıkmadığı için ceza davasının halen açılamaması ailesini yıktı. - Rapor çıkınca da "Midesi bozulmamış" derler, hatta 3 defa da otopsi yaparlar üzerine.

2 yorum:

natura horror vacui dedi ki...

kadir topbaş'la ilgili hissettiklerimi kelimelere dökersem önümüzdeki birkaç seneyi f tipi bir hücrede geçirme riskim olduğu için dökmeyeceğim. sinirden ellerim titredi dün bütün gün.

Everfever dedi ki...

Aslında selin sorumlusu aşağılık, rüşvetçi, pislik, ............. evlatları olduğu için bence yanlış beyanatta bulunmuş. İnsan evladı bunu yapmaz.