2011 Uludere katliamı: 29 Aralık 2011. http://yalnizdegilsinvan.wordpress.com

15 Eylül 2009 Salı

Komünal İşkembe'den dev ramazan hizmeti! #2 - Orucun Suyunu çıkarıp sizler için şişeledik!

Sıcak yaz günlerinde oruç tutmaktan, bütün gün aç durmaktan illallah mı dediniz? Açlığınıza, nefsinize söz geçiremiyor ve oruç tutamadığınız için pişmanlıklardan pişmanlıklara mı sürükleniyorsunuz? Veya x birim sevabı, çok daha az çaba sarf ederek kazanmak mı istiyorsunuz? Öyleyse Mısırlı bilim insanlarının geliştirdiği Oruç Suyu YK-3000T tam size göre!

"*Afrika ve Arabistan gibi sıcak bölgelerdeki Müslüman halkın daha rahat oruç tutmasını sağlamak ,oruç ibadetlerinde hava şartlarından dolayı zorlanmamaları gayesiyle Mısırın önde gelen üniversitelerinden olan El Ezher üniversitesi ve Ain Shams üniversitesi tarafından geliştirilmiştir. Oruç suyu gerek Mısırda gerekse benzer coğrafi yapıya sahip bir çok Müslüman ülkede özellikle ramazan aylarında tüketilmektedir."

 

Üstelik bir sürü de faydası, özelliği var!;

"1 - Kimyasal hiçbir katkı maddesi içermez. 2 - Bitkilerin öz suyundan elde edilmiştir. 3 - Tamamen doğaldır. 4 - Arap ülkelerinde yıllardır kullanılmaktadır 5 - Oruç tutan kişiler için mucizevi bir takviyedir 6 - Oruç için kullanımında dinen sakınca yoktur. 7 - Sıcak havalarda susuzluk hissini bloke eder 8 - Gün boyu dinçlik verir 9 - Oruç tutan kişilerde oluşan halsizlik hissini ortadan kaldırır. 10 - Bayanlarda sıkca görülen kabızlık problemlerine çözümdür 11 - Diyet için kullanıma uygundur 12 - Bol su ile tüketilmesi durumunda kilo vermeye yardımcı olur 13 - Bilinen bir yan etkisi yoktur 4 - Arap ülkelerinde yıllardır kullanılmaktadır. 6 - Oruç için kullanımında dinen sakınca yoktur."

Gördüğünüz üzere bir sürü faydası var, ama çok dandik bir şey yaptığımızın o kadar farkındayız ki, kalabalık görünsün diye 2 tane maddeyi 2'şer kere yazmakta hiçbir sakınca görmüyoruz! Ayrıca baktık bazı yan etkileri çıkıyor ortaya, araştırmayı hemen kestik. Dolayısıyla bilinen bir yan etkisi yok, rahat olun.

Peki ya içinde ne mi var?;
"Ülkemizde de değişik formları bulunan Verbascum lychnitis,verbascum nigrum ve Verbascum Songaricum bitkilerinin suyu, Hurma özü, Avakado özü, Çörek otu yağı Dogal A, C, E, B6 vitaminleri Dogal aminoasitler"

Yine gördüğünüz gibi, sizin için masraftan kaçınmayarak içine hurma, sığırkuyruğu gibi en mübarek besinlerin özlerini de doldurduk! Sığırkuyruğu için Vikipedi "Bitkinin yaprakları da terletici, balgam söktürücü, idrar arttırıcı ve kabız edici olarak kullanılır. Basur için de kullanılır." diyor, inanmayın. Bekçi dayağına son! Oruç Suyu YK-3000T bayanların kabız sorununa kesin çözümdür! Erkek adam kabız olmaz ulan!

Ayrıca sizlere daha ekonomik bir fırsat sunmak için, ürünümüzde Türkiye'de yetiştirdiğimiz yerli avokadoları kullandık. Adını da "avakado" koyduk, başka bir şey sanmayın yoksa. Konyak-kanyak hikayesi. Hayır, içmiyoruz. Sadece genel kültür.

Ve elimde görmüş olduğunuz bu şişe, siz Komünal İşkembe okurları için yalnızca 39 TL! Şişenin boyutu hakkında en ufak bir fikir vermiyoruz ki, aldanıp da elinize 10 cl şişeyi tutuşturduğumuzda bize çemkirmeyin! Üstelik önümüzdeki 5 dakika içinde sipariş verirseniz, 3 şişe alana 1 şişe bedava kampanyamızdan da yararlanabilirsiniz! Hatta ve hatta, memnun kalmadığınız takdirde, şişe 2 tatlı kaşığında henüz bitmemiş olursa iade bile edebilirsiniz!

Son bir hatırlatma; mübarek Ramazan ayı geldi diye suyun adını oruç suyu koyduk, Ramazan'dan sonra da alıp için lütfen. Ramazan bitti diye bizi boşlamayın. Ramazandan sonra da sizler için "diyetin suyunu sıkıp" "diyet suyu" diye arz ederiz. Diyet yapın, sağlıklı yaşayın. 
Oruç suyu alın, kilo verin, sizi düdükleyenlere varınızı yoğunuzu verin!

"Oruç suyu HK-3000T ile Komünal İşkembe aracılığıyla tanıştım. Oruç suyu sayesinde artık sıcak yaz günlerinde  ve kutuplarda geçirdiğim uzun kış günlerinde ibadetimi çok daha rahat icra edebiliyorum! Onunla tanıştığım günden beri gün boyu bir hafiflik hissi taşıyorum ve iftar vakti huşu içinde orucumu açıyorum. Bana bu imkânı sağladığı için Komünal İşkembe'ye minnettarım!" - Reid Hoffman

---------
Yazarın notu 1 - Bu yazıda yazanların hiçbiri gerçek değildir, yakınından geçmez. Anlamamış olanlar için; yazının sahibi (sokaktaki adam) ve yayıncısı (Komünal İşkembe) için "dinden, kutsal değerlerden prim yapmak" söz konusu değildir, orucun suyunu çıkaranlar için de aynı şeyi söylemek mümkün değildir.

Yazarın notu 2 - Resimler ilgili siteden alınmıştır. Bu kadar reklamını yaptıktan sonra bari bir de siteye bağlantı vererek tüy dikmeyeyim isteyen yazar siteyi ayağınıza getirmeyi tercih etmiştir. Arayan Google'dan belasını da bulur zaten.

Yazarın notu 3 - O telefon numarasını aramayın. Ararsanız yazara küfür etmeyin, demedi demeyin. Kafanız biraz fesata çalışsın. Şimdi numaraya bir daha bakın.

Hiç yorum yok: