2011 Uludere katliamı: 29 Aralık 2011. http://yalnizdegilsinvan.wordpress.com

25 Aralık 2009 Cuma

RTÜK Strikes Back!

RTÜK personelinin cinsel açıdan sıkıntılı bir dönem yaşayan kişilerden oluştuğuna dair izlenimlerimizi daha önce şu post'ta paylaşmıştık. Kendilerini Türk sevişme adet ve kültürlerini denetmek kesmemiş olacak ki, bu sefer Amerikan dizilerine el atmışlar.
Haber burada. Tam olarak şöyle denmiş:
"8 Eylül 2009 tarihinde saat 20.00'de yayınlanan dizide gençlerin sevişme, öpüşme sahneleri senaryonun gerektirmediği kadar abartılı bir şekilde verilmektedir... Nip/Tuck'ta cinsel ilişki sahnelerinde çiftler çıplak bir halde sevişirken ekrana getirilmektedir"
Senaryo ne kadar öpüşme ve sevişme gerektirir bilmiyorum ama bizzat Amerika'da sevişmiş biri olarak şu kadarını söyleyeyim: O dizidekiler az bile. Buradaki ahlaksızların yaptığını insan insana yapmaz. Çok sevişiyorlar, hem de sevişirken çıplaklar! Çıplak sevişilir mi yahu?
Bence Türkiye 1970'lere geri dönmeli. Çiftler öpüşecek gibi olur olmaz hemen mozaikleşmeliler, sonra da kız hamile kalmalı. Herkes bu konuda bilgilenir, malum ilam edilirse Haydar Dümen gibiler işsiz kalır. Alın verin ekonomiye can verin. Evet.

2 yorum:

Griffith dedi ki...

RTÜK keşke senaryonun kaç posta gerektirdiğini de açıklasaymış. Nip/Tuck'ın senaristleri gelecek bölümleri çekerken ayaklarını ona göre denk alırlardı, iyi olurdu.

kadin dedi ki...

süpersin. trajikomik bi yazı olmuş. fena güldüm. :)