2011 Uludere katliamı: 29 Aralık 2011. http://yalnizdegilsinvan.wordpress.com

20 Temmuz 2011 Çarşamba

Seçmece Arama Öbekleri Serisi #4.5

Epeydir bu serinin yeni bir sayısını hazırlamamıştık. Şu anda bir kenarda biriktirdiğim öbekler yanımda olmasa da, an itibariyle siteye gelenlerin görüldüğü sayfada gördüğüm iki mükemmel öbeği buraya bir "ara seri" şeklinde not düşeyim istedim a dostlar.

Vreden, Nordrhein-Westfalen arrived from google.de on "Komünal İşkembe: So far no matter how close: Ermenistan (4/4)" by searching forermenistan da bayan arkadas tlf numaralari.

00:04:18 -- 9 hours 45 mins ago
Yahu bu nasıl bir kafadır? Saatler geceyarısını devirdiğinde Gugıl'a "Ermenistan'da bayan arkadaş telefon numaraları" sormak nasıl bir sentetiğin eseridir? Bir de kibar abisi... Bayan arkadaşmış. Aradığın şu falan olsa gerek?


16:36:17 -- 17 hours 15 mins ago
Akşamüstü televizyondaki zevzek bir programda duyduğu bir ifadeyi arayan bir arkadaşımız muhtemelen. Pepelek pepelek de yazmış heyecandan. Soru da sormuyor, doğrudan doğrulatmaya çalıştığı bir ifade var Google'a. Sonra da merak etmeyin "memleketin %99,9 küsuru neden Müslüman?" diye. Ayrıca "birneviistemdışıironi"ye gel. Sinsel ilişki. Evet, aynen: cennette günahkar ilişki. 90'lardan bir Show TV cumartesi gecesi klasiği adı olabilir. 90'lar kafası.

Hiç yorum yok: