2011 Uludere katliamı: 29 Aralık 2011. http://yalnizdegilsinvan.wordpress.com

24 Şubat 2009 Salı

seviyorum işte, var mı diyeceğin

Scarlett Johansson şarkı söylüyor!! Hayır, Lost In Translation'dan bahsetmiyorum. Scarlett Hanım geçtiğimiz yaz Tom Waits şarkılarından oluşan canlı performans bir albüm çıkarmış. Albümü hazırlarken Tv On the Radio'dan Dave Sitek ile çalışmış. Vokalleri üstlenen Scarlett Johansson'un pes sesinde Nico esintilerini hissetmekle beraber, zaman zaman amy winehouse aksanına da rastlamak da mümkün. Ayrıca albümde yer almayan ama müzik bloglarında dolaşan bir ilginç bir kayıt, The Cure'un Boys Don't Cry şarkısı. Alıştığımızdan yavaş bir tempoyla giden şarkının ortasında doğu kokan bir gitar solosu duyuluyor. Hatta biraz zorluyor olabilirim ama giriş bana Velvet Underground'un Venus In Furs'unu hatırlatmadı değil.. Harika bir vokalist olmasa da en azından bir şey anlıyoruz. Scarlett Johansson'un kaliteli bir müzik zevki var. Yetmez mi?

2 yorum:

natura horror vacui dedi ki...

scarlett'tan çocuğum olsun istiyorum, scarlett çocuğumun babası olsun istiyorum...

semioticus (shelbyl) dedi ki...

Albumu indirdim, sarkiyi cok sevdigim icin Anywhere I Lay My Head'den girdim. Scarlett yiyemeyecegi albumun altina yatmis. Ritmin yarattigi 80'ler Tom Cruise filmi havasi da gerdi. Ne bileyim, 60 mb falan ama, silebilirim her an.

Scarlett benim icin o "Chick Flick" zibidisiyle evlendigi an bitmistir. Bir zamanlar ben de deli gibi sevdiydim ama, olmadi iste.