2011 Uludere katliamı: 29 Aralık 2011. http://yalnizdegilsinvan.wordpress.com

19 Şubat 2010 Cuma

Türk Toplumunun Ahlakı

Millet taktı Aşk-ı Memnu'ya. Sevişme sahnelerine RTÜK takıntılıydı zaten; ki RTÜK'ün "çok ateşli sevişme, Türk standartlarına uygun değil" mealinde acayip açıklamaları da oldu, onu geçelim.
Yeni moda Aşk-ı Memnu'nun konusunun yarattığı dejenerasyon. Neymiş, amcasının evinde kalan bir adam amcasının eşiyle berabermiş, bu mesaj onaylanıyormuş, Türk toplumunun ahlak yapısı varmış...
Yahu bu roman 1899-1900 yılları arasında bir dergide tefrika edildi. Senaryo yeni değil ki? Tam 110 yıldır, bilinen, okunan bir şey! Siz okumadınız diye, başkaları da okumamak zorunda mı? 11o yıldır bu romanın varlığına karşın sağlam kalan ahlakımız birden bozulma mı gösterecek?
Manyak mısınız ulan siz?

4 yorum:

voodoo girl dedi ki...

senin postların için default "ağzımdan aldın" tepkisi mevcut bende.

Murat dedi ki...

Tefrika edildi deyince içim bir hoş oldu. Ya şeker kardeşim senaryo yep yeni, bu yıl yazılmış olsa ne olacak? Yani televizyonda gösterilen her bokun mesajı onaylanıyor mu bu durumda? İlla mesaj-onay mekanizması mı olmak zorunda her haltta??? Sigarayı mozaik yaptıran, Kemal Sunal filmerinin en güzel "eşşooleşek"lerini bipleyen gereksizler sizi!

ekim dedi ki...

Ehehe hakkaten yaw bu acidan dusunmediydim... Acaba Osmanli'yi da ahlaksizlik mi cokertti azizim?

semioticus (shelbyl) dedi ki...

@voodoo

Teveccuhunuz.

@murat

Abi derecelendirmek icin. Sevisiyorlar diye kizmak dangalaklik; amcasinin evinde yengeyle iliski mi olur super dangalaklik, 110 yillik romanin "ahlaksiz" oldugunu yeni fark etmek ise hiper dangalaklik oluyor.

Bir ara gazete kampanyalari vardi lan "super giga mega laga luga" kupon verirlerdi...

@ekim

Ilham verdin baska bir yazi icin, tesekkur ederim. :)